headerimg
#1

tunity in the Commit fore

in Alles aus Mittelerde 10.10.2019 08:29
von DMT • 336 Beiträge

Question: 1

A premier customer for Universal Software needs access to confidential product roadmap
information. To securely send this information using content delivery Easton Stick Chargers Jersey , what step should a sales
representative take? Choose 2 answers

A. Require the customer to enter a security token to download the content.
B. Remove access to the content after a specified date.
C. Require the customer to enter a password to view the content.
D. Require the recipient to log into Salesforce to access the content.


Answer: B,C


Question: 2

A customer successfully places an order with UC for five widgets. The order is activated in
Salesforce and the products are shipped to the customer, One week later the customer return one
widget. What is the effective method of recording the event in Salesforce?


A. Change the quantity value on the order product to 4
B. Create a custom field on the order product object
C. Create a return order under returned orders
D. Create a new sales product with quantity set to -1


Answer: C


Question: 3

Universal Containers has noticed a sizeable decrease in the number of sales representatives
who are meeting their quotas. What should be evaluated to determine the cause of this decline?
Choose 2 answers:


A. Trending report on won versus lost opportunities
B. Percent of converted leads per sales representative.
C. Comparison report of forecasts versus converted leads.
D. Activity history report on open and closed opportunities.


Answer: A Drue Tranquill Chargers Jersey ,D


Question: 4

Universal Containers has a private sharing model and wants the ability to share documents
related to an opportunity, such as contracts and proposals, with the field sales team.
How can the documents be shared efficiently and securely?


A. The documents should be emailed to the sales team on the opportunity record.
B. The documents should be uploaded to chatter files and shared with the field sales organization.
C. The documents should be uploaded to chatter files from the opportunity record.
D. The documents should be uploaded to a library that is shared with the field sales organization.


Answer: B


Question: 5

The shipping department at Universal Containers is responsible for sending product samples as
part of the sales process. When an opportunity moves to the "sampling" stage Nasir Adderley Chargers Jersey , Universal Containers
wants an automatic email sent to the shipping department listing the products on the opportunity.
How can this requirement be met using a workflow email?


A. Create it on the opportunity product using an HTML email template.
B. Create it on the opportunity using a HTML email template.
C. Create it on the opportunity using a Visualforce email template.
D. Create it on the opportunity product using a Visualforce email template.


Answer: C


Question: 6

Universal publications are a publishing house that sells online subscriptions for its leading
magazine. Customers can make a single Payment, or set up to pay weekly, monthly or quarterly.
Universal Publications wants to use opportunities to track and report on these subscription deals.
What should a consultant recommend to meet this requirement?


A. Enable schedules on opportunity object.
B. Enable schedules on product object.
C. Use assets with a lookup to opportunity object.
D. Use contracts with a lookup to opportunity object.


Answer: B


Question: 7

Sales representatives at Universal Containers log activities on accounts Jerry Tillery Chargers Jersey , contacts, and
opportunities. The sales manager wants to create a report to see all activities on all of the accounts
that the manager owns, including activities on contacts and opportunities.
Which report should be recommended to the sales manager?


A. Activities report on accounts and contacts the manager owns
B. Activates report on accounts and opportunities the manager owns
C. Activities report on accounts the manager owns
D. Activities report on accounts Mike Williams Chargers Jersey , contacts, and opportunities the manager owns


Answer: C


Question: 8

What are the benefits of territory management? Choose 3 ANSWERS


A. Ability to include opportunity in more than one record.
B. Support for multiple forecast per user based on territory membership
C. Ability to expand private sharing model using account criteria(Missed)
D. Ability to generate account-sharing rule based on territory membership
E. Support to complex and frequently changing sales organization


Answer: B,C Derwin James Chargers Jersey ,E


Question: 9

Universal Containers currently uses the customizable forecasting feature. A sales
representative at Universal Containers has four opportunities for the current quarter that are
detailed below:
$3,500 opportunity in the Best Case forecast category
$2,000 opportunity in the Commit forecast category
$1 Joey Bosa Chargers Jersey ,000 opportunity that has been closedwon
$1,000 opportunity that has been lost
What are the sales representatives Best Case forecast for the current quarter?
/]Wholesale Womens Air Max[/url]

nach oben springen


Besucher
0 Mitglieder und 1 Gast sind Online

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: flora
Forum Statistiken
Das Forum hat 837 Themen und 975 Beiträge.

Heute waren 2 Mitglieder Online:
DMT, games4um

Xobor Forum Software von Xobor.de
Einfach ein Forum erstellen